Son Dakika



Odatv’de yazan Sina Koloğlu, “TV Latina özellikle Latin piyasasının önemli yayınlarından. Latin pazarı malum, bizim diziler ile hayli ilgili. Özel haberler yaparlar. Türk dizi sektörü ile ilgili bir dizi söyleşi yapmışlar. Onlardan birindeki sözler dikkatimi çekti." öiyerek diziseverlerin yüreğini hoplatacak bilgiler verdi.

TİMS Production’nın Uluslararası Pazar Sorumlusu Selin Arat’ın söylediklerini aktaran Koloğlu “Her zaman bir sonraki ‘Muhteşem Yüzyıl’ı nasıl bulacağımızı, aklımızda tutuyoruz. 26.000 metrekarelik bir stüdyo alanımız var ve bir sonraki Muhteşem Yüzyıl'ı orada kaydetmek için sabırsızlanıyoruz. Bu dizinin orijinal yazarlarıyla hala temas halindeyiz ve bize zaman zaman fikirler getirmeye devam ediyorlar. Konuşmamızın başında bahsettiğim, büyük bir proje için ortaklık konusuna gelince, bunu gerçekten yapmak istiyoruz. Game of Thrones ve Muhteşem Yüzyıl gibi olacak ama ejderhalar olmadan" dediğini aktardı. 

Koloğlu konuyla ilgili, “TİMS, bu anlamda çok iyi bir iş çıkarmıştı. Sözlerden anlaşılan yeni bir ‘tarihi’ dizi geliyordu. Bende açtım sordum. Şimdilik pek ‘açık verilmiyor’ diyeyim. ‘Detay için çok erken. Sadece söyleyebileceğimiz, bir kitaptan uyarlama olacak. Ve 'ihtişamlı bir Osmanlı dönemi’ ipucunu aldım.” diye yazdı. 

 

Gercekedebiyat.com

ÖNCEKİ HABER

BENZER İÇERİKLER

YORUMLAR

Yorum Yaz

Kişisel bilgileriniz paylaşılmayacaktır. Yorumunuz onaylandıktan sonra adınız ve yorumunuz görüntülenecektir. (*)

REKLAM

ÜCRETSİZ ABONE OL

REKLAM